Wie zijn wij? - Feron

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 
 
 
 
 

Pascal Duijsters

Drs. Pascal Duijsters volgde zijn artsenopleiding aan de Vrije Universiteit te Brussel, waar hij in 1995 met grote onderscheiding afstudeerde.
Vanaf 1999 is drs. Duijsters zich gaan verdiepen in cosmetische ingrepen. Hij heeft zich vanuit Acura Medisch Centrum met name gespecialiseerd in alle rimpelbehandelingen met injectables en lasers, maar ook in ooglidcorrecties die met de laser worden uitgevoerd.
Daarnaast gaat zijn bijzondere interesse uit naar liposculptuurbehandelingen, waarin hij zich onder leiding van dr. Blairvacq (cosmetisch arts in Luik) bekwaamde.
Tussen alle bedrijvigheid door maakt Pascal ook tijd vrij om binnen de cosmetische geneeskunde diverse opleidingen te volgen en training en workshops en congressen bij te wonen. Zo blijft hij voortdurend up-to-date over de nieuwste en modernste technieken.

 
 

Helen Feron

Helen Feron heeft opleiding de Hogeschool in Utrecht gevolgd voor huidtherapie. Daarnaast heeft ze aanvullende cursussen gedaan voor permanente make-up en dermatografie. Zij heeft ervaring opgedaan in o.a. het brandwondencentrum in Rotterdam, een huid & oedeemtherapie praktijk in Delft, het academische ziekenhuis in Maastricht en Stichting SNIP (Stichting Nederlands Instituut voor Pigmentstoornissen) in Amsterdam. Helen is ook verbonden aan het Nationaal Huidcentrum.
Zij is zeer gedreven in haar vak waarbij zij op een positieve, professionele en enthousiaste manier haar cliƫnten tegemoet treedt. Daarnaast houdt zij zich voortdurend bezig met de laatste en nieuwste ontwikkelingen en technieken op haar vakgebied. Daarvoor maakt zij o.a. gebruik van een geavanceerde gezichtanalyse. U kunt bij Helen terecht voor o.a. behandelingen als chemische peelings, endermologie, lymfedrainage, microdermabrasie, specifieke acne behandeling, permanent ontharen, gezichtverjonging.

 
 

Feron Huidkliniek wordt ondersteund door de collega's van Feron Huidverzorging.

 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu